Zibra Live Streaming

Del oplevelser i realtid, her og nu – med live streaming

Giv dit publikum digital adgang til dit event. Du giver med video/streaming dine interessenter, investorer, kollegaer, medlemmer, kunder etc. mulighed for at følge aktiviteter, kurser, møder eller stævner direkte på nettet fra sofaen, på farten eller hvor de end måtte befinde sig. Du kan altså nå et bredere publikum, fordi du dermed ikke ekskluderer de grupper, der ikke har mulighed for at deltage fysisk.

Du bliver mere synlig ved at skabe øget opmærksomhed omkring dit brand eller arrangement - du opnår en større tilfredshedsgrad blandt investorer, kunder og medlemmer m.fl., fordi du bidrager med et ekstra højt serviceniveau til dine seere og kan på den måde skabe øget engagement.

Vil du dele med verden – eller bare holde det i en lukket skare? Streaming er løsningen

Nogle arrangementer er ideelle til at dele med så stort et publikum som muligt, mens andre er bedre forbeholdt en mindre skare. Vores løsninger kan tilpasses begge typer forhold.

Har du f.eks. et kursus, et møde eller blot en mindre begivenhed, du kun ønsker at dele med en bestemt gruppe seere, så kan vores platform justeres efter netop dit behov og foretage jeres streaming via en sikker forbindelse.

Du kan med live streaming let og hurtigt dele information fra jeres årsmøder eller konferencer, enten ved at sende fra jeres egen platform/hjemmeside eller fra et af vores produkter.

Vi tilbyder live streaming og on-demand video til events eller din egen online TV-station. Har du ideen og et ønske om at nå længere ud i verden med dit budskab eller event, så har vi udstyret og det tekniske bagland til at skabe den perfekte oplevelse for dine seere - og vi sætter en ære i at levere høj kvalitet til dig.

Vi har et fleksibelt hold af medarbejdere, der kan håndtere et stort spektrum af opgaver lige fra det lille set-up med små krav - til store begivenheder, hvor der kræves mange hænder. Alle arbejder professionelt med TV – flere med op til 30 års erfaring i TV-branchen. Holdet er sammensat af producere, producerassistenter, fotografer, videojournalister, koordinatorer, teknikere samt elevere.

Produktionsholdet med kameraudstyr

Fremtidens kommunikationsform for alle med noget væsentligt på hjerte

Via streaming får du i ordets bogstaveligste betydning en strøm af medier/information, der distribueres ud i samme sekund , som dine modtagere forbruger mediet. I dag kender de fleste streaming fra en service som Netflix, men du kan også selv bruge streaming i din kommunikation, hvad enten du er et firma, en organisation eller en forening.

Når dit budskab drukner i de traditionelle mediers strøm, har du altså muligheden for nu at bygge din egen online TV-kanal. Holder I arrangementer, som I gerne vil dele med resten af verden på nettet? Så har vi platformen til at viderebringe dit budskab, live eller on-demand, online via din egen streaming platform

Streaming teknologien er i konstant udvikling og er nu mere end nogensinde før optimal til broadcast af et live arrangement f.eks. en sportsbegivenhed. Det er en lukrativ løsning, ikke blot i forhold til pris, men også kvalitet og rækkevidde er stort set uden grænser.

Streaming skaber liv til dit indhold

I streamingens verden er der to typer:

  • Video, der transmitteres i realtid/live fra eksempelvis et event.
  • Video, der uploades til en server og derefter kan hentes til brugerens apparat/enhed og kan ses, når brugeren ønsker det.
Vi tilbyder begge services.

Førstnævnte er internetbaseret live transmission. Vi producerer live video transmissioner til online streaming af både store og små begivenheder. Vi kan hjælpe dig med eksempelvis dækningen af en sportsbegivenhed, julekoncerten fra medborgerhuset eller en live transmission fra jeres lederseminar. Vores streaming platform inkluderer både software og hardware.

Multicasting – dét, at der skal transmitteres til mange brugere på én gang, stiller store krav til teknikken, som er tilfældet i førstnævnte scenarie. Ved live streaming kræves der en server, der kan håndtere et stort pres af mange brugere på én gang.

En anden afgørende faktor er produktionsudstyret, så dine seere kan få den bedst tænkelige oplevelse i en optimal kvalitet og opløsning. Vi vil ikke gå på kompromis med udstyret, derfor er vi altid rustet med det bedste udstyr inden for avanceret kamera- og produktionsudstyr.

Vi er også sociale

Følg Zibra på Facebook Følg Zibra på LinkedIn Følg Zibra på Twitter Følg Zibra på YouTube Følg Zibra på Google+

&nbps;