Zibra Streaming Platform

Komplet streaming platform

Zibra Digital Media Group tilbyder en komplet platform til streaming, baseret på GlobalConnects unikke netværksinfrastruktur og data housing. Vores platform giver mulighed for at bygge både store og små streaming tjenester, om du vil bygge din egen TV-station, med både live TV og arkiv video, eller en mindre video tilstedeværelse på nettet, hvor kvaliteten skal være i top.

Med Zibra Streaming Platform leverer vi den ultimative løsning til at sikre streaming i høj kvalitet, stabilt leveret på alle de platforme, hvor du ønsker, dine kunder skal se dit videomateriale.

Hvordan virker Zibra Streaming Platform?


Hør vores specialist fortælle om Zibra Streaming Platform

Håndtér din video, ligesom det passer dig

Vores løsning er bygget op omkring et video asset management system, der er skabt til at håndtere meget store mængder af video materiale, med et fleksibelt databasesystem, som man selv kan strukturere efter ønsker og behov.

Zibra Streaming Platform management figur

Zibra Streaming Platform sørger for effektiv video transcoding til alle platforme (mobil, tablets, pc etc.). Du uploader blot al dit videomateriale til vores servere, og en automatiseret proces går i gang med at oprette de nødvendige filer til perfekt og optimeret levering på alle markedets enheder.

Videomaterialet placeres på vores Gigabit internetforbindelse og i egne housing faciliteter, og sikrer dermed meget lav latency, så brugerne aldrig oplever ventetider under afvikling af videomaterialet.

Vi er også sociale

Følg Zibra på Facebook Følg Zibra på LinkedIn Følg Zibra på Twitter Følg Zibra på YouTube Følg Zibra på Google+

&nbps;

Forskellige brugere - forskellige behov, har du brug for din egen TV-kanal?

Vi har interface mod betalingsgateway til at håndtere abonnementsbaserede tjenester, høj sikkerhed mod kopiering af videofiler og links, geolokations styring, samt mulighed for DRM (Digitale Rights Management System).

Som kunde får du stillet et API til rådighed, og med dette som kernen i systemet kan I selv, eller en partner, udvikle en brugerflade, der passer bedst til jeres streaming behov. Vi kan også være behjælpelig med at finde den rette leverandør til brugerflade og frontend.

Zibra Streaming Platform Core API figur

TV til enhver tid - ethvert sted

Zibra Streaming Platform står i dag bl.a. bag den danske TV-station DK4’s online tilstedeværelse, der kan opleves på www.dk4.tv. Her sender DK4 alle deres programmer live over nettet, og der er adgang til et omfattende arkiv af udsendelser fra DK4’s programflade. DK4 har selv forestået udvikling af brugerflade og design, baseret på Zibra Streaming Platform.

Et godt eksempel på niche TV i meget høj kvalitet, baseret på Zibra Streaming Platform, er www.equestv.dk, der dækkede live transmissioner fra FEI & JBK Horse Shows' World Cup 2014 og tillige gav særligt interesserede mulighed for at købe klip fra showet.