Zibra Videoproduktion

Vil du udtrykke dig klart og have alle detaljer med? Gør det i levende billeder – i 4K Videoproduktion

Hvis ”Content” er ”King”, så er ”Video” ”tronfølger” – video, og alle typer for film, er fremtidens markedsføringskanal. Denne form for medie kan tilpasses enhver målgruppe, ethvert segment og servere dit budskab enkelt, præcist og visuelt underbygge din information, når som helst, hvor som helst – et afgørende kriterium for dagens forbruger. Streaming giver den absolutte aktualitet. Videomateriale skaber liv i din kommunikation og er med nutidens hurtige internetforbindelser ideelle at bruge på din hjemmeside og dine sociale medier.

VJ eksempler


Åben Skole

VJ-reportage fra skoleprojekt til Furesø Kommune.

Flyvestation Værløse

Reportage fra familiearrangement på Flyvestation Værløse til Furesø Kommune.


Idéudvikling og formidling af dit budskab

Har du ideen kan vi hjælpe dig med at udvikle din ide eller dit koncept. Vi er et team med et kreativt mind-set og vi vil med fornøjelse og stor entusiasme tage del i din ideudviklingsprocess. Vores hold er eksperter i at få sat handling på og konkretisere fortællinger og budskaber i levende kommunkation. Vi ideudvikler og producerer dit kommende materiale sammen med dig. Lad os hjælpe dig med at fortælle din historie i levende billeder.

Produktion af Furesø film

Produktion af Furesø film

Produktion af I-NO film

Produktion af I-NO film

Redigering af hesteshow

Redigering

Produktion af imagefilm

Produktion af imagefilm

Vær med på beatet med fremtidens markedsføring

At billeder siger mere end ord, er indiskutabelt. Hvis du, som os, har høje krav til kvaliteten af dit visuelle udtryk, kan vores hold hjælpe dig med at få udsendt det rette signal. Vi producerer i fremtidens videokvalitet – i dag. Vi har erfaringen, udstyret og det rette team til at producere din næste film i den højeste kvalitet. Vi bruger altid 4K for at have det bedste råmateriale og udgangspunkt, det bedste high-end kameraudstyr og meget erfarne fotografer.

Når dit budskab drukner i de traditionelle mediers strøm, har du nu muligheden for at vælge et mere nutidigt og levende format. Vi producerer:

  • reklamefilm
  • image- og branding film
  • instruktionsfilm
  • produktfilm
  • informationsfilm eller
  • en personlig videohilsen til din hjemmeside
- og meget meget mere, alt sammen i 4K, så du kan levere dit indhold i den optimale kvalitet.

Vi er også sociale

Følg Zibra på Facebook Følg Zibra på LinkedIn Følg Zibra på Twitter Følg Zibra på YouTube Følg Zibra på Google+

&nbps;