Zibra A_S logo

Virksomheder

Zibra’s portefølje

 

Zibra omfatter syv aktive datterselskaber, der er hele ejede eller delvist ejede. Selskabernes forretninger tager udgangspunkt i teknologi, infrastruktur eller medier og fællesnævneren er nytænkning, innovation og samfundsansvar.

Selskaber hvor Zibra er majoritetsejer

Zibrasport

Zibrasport tilbyder et online community af blogs, podcasts, dokumentarer, interviews, fora og meget mere – alt sammen med det formål at give dig et helstøbt sportsunivers.

ZibraWireless

ZibraWireless leverer professionelle trådløse kommunikationsløsninger, herunder WiFi-løsninger til såvel offentlige og private virksomheder.

ZyberSafe

Leverer sikkerhedsprodukter i form af en specialdesignet serie af unikke højhastigheds krypteringsbokse, som beskytter organisationers dataintegritet og fortrolighed.

inQvation

Danmarks nye tech-community for talentfulde tech start-ups fra den private og offentlige sektor, der har brug for nytænkende rammer og inspiration til at udnytte de seneste teknologier bedst muligt.

Nivo

Ved at anvende den nyeste sensorteknologi, kan vi give rytter, træner og dyrlæge et hidtil uset indblik i hestes performance og velbefindende.

BornFiber

Er Bornholms digitale fremtid. Selskabet leverer bredbåndsløsninger med hurtigt internet til bornholmerne.

Motus

Hos Motus arbejder vi med at designe, levere, implementere og drifte optimale løsninger indenfor IT-infrastruktur og Storage, Backup og Restore As a Service.

Selskaber hvor inQvation er minoritetsejer

Kontakt os

Har du spørgsmål eller vil du i kontakt med os, så kan du finde vores kontaktoplysninger herunder eller udfylde vores kontaktformular.

Email:
info@zibra.dk

Adresse:
Erik Husfeldts Vej 7
2630 Taastrup

Se kort