Vi ser forandring
som en mulighed

Zibra er med til at kickstarte den innovation, der kommer til at forandre verden og løse de problemer,
vi oplever – både lokalt og globalt.

ZIBRA’S HISTORIE

Det familieejede investeringsselskab, Zibra A/S, er stiftet af entrepenøren Niels Zibrandtsen. Han var en af de markante spillere i 1990’erne, da det danske tele-monopol blev brudt og vejen banet for at skabe nye forretninger baseret på innovative telekommunikationsløsninger og evnen til at eksekvere.

Niels Zibrandtsen så hurtigt mulighederne og etablerede teleselskabet GlobalConnect, der kunne tilbyde erhvervsmarkedet en ny, hurtig fiberbaseret datainfrastruktur samt den første trådløse forbindelse over Øresund.

Fundamentet til successen var lagt, og de store tanker, der lå bag virksomhedens navn, skulle vise sig at holde. Salget af GlobalConnect – 20 år senere – gav Niels Zibrandtsen friheden til at investere mere i den DNA, som han altid har spejlet sig i; de mennesker, der tænker fundamentalt anderledes og derfor kan se muligheder og løsninger, som kun få andre kan se.

Zibra's Purpose

Zibra er sat i verden for at investere kloge penge i innovative forretningsidéer og mennesker, der kan eksekvere, forandre og forbedre verden.
Vi betragter vores investeringer som ‘kloge penge’. Det vil sige, at vi ikke bare leverer kapital, men ønsker at bidrage aktivt i værditilvæksten af virksomheden. Vi tror på innovation, som en katalysator ift. at forandre og forbedre verden. Og vi investerer i de ideer og mennesker, som har potentiale og mod til at kickstarte denne innovation.

Få tingene til at ske

Innovation handler om at få tingene til at ske. En innovation er udvikling af en ny idé og dens realisering i praksis. Zibra bidrager med sin investering og aktive deltagelse – til at omsætte ideer til forretning. Og vi er ikke bange for at sætte turbo på væksten, når først vi har fat i den rigtige ide. Vi har fokus på de investeringer, som driver udvikling og forandring i samfundet.

Tillid

Vi mener, at gensidig respekt, ærlighed og åbenhed er de dyder, man bygger en virksomhed med. Vi investerer i mennesker, vi har tillid til. Vi er altid på jagt efter de mennesker, der har gnisten, som har hjertet på det rigtige sted og vil yde det ypperste, de kan. Det er dem, vi tror på – for det er mennesket bag, vi investerer i – eller ansætter som medarbejdere. Vi har fokus på etik, vi driver en ordentlig forretning og giver tilbage til samfundet omkring os.

1

Mod

Udfordring af ”det sædvanlige” er vores omdrejningspunkt. Det forudsætter mod til at gå nye veje, mod til at udfordre og til at fejle. Kun med mod kan vi kickstarte den innovation, der kommer til at forandre verden, og som kan løse de problemer, vi oplever – både lokalt og globalt. Vi har modet til at se ”forandring” som en mulighed. Vi skaber et kreativt rum, hvor man kan lege og får lov til at fejle, så man kan lære af sine fejl og komme igen med en endnu bedre løsning.

MØD ZIBRA’S LEDELSE

Christian Holm Christensen

Chief Executive Officer

Christian har en militær baggrund inkl. to udsendelser i sen 90érne, samt en cand.scient.pol. uddannelse fra Århus universitet. Christian har en omfattende erfaring fra IT branchen hvor han dels har arbejdet med forhandling, ledelse, transformation og udvikling af virksomheder. Christian har også arbejdet som iværksætter og har succesfuldt opbygget 3 virksomheder. Senest har Christian som CEO i GlobalConnect i en årrække massivt vækstet virksomheden frem til salget til en kapitalfond.

I Zibra bidrager Christian med sin store erfaring indenfor vækst, afsætning og ledelse til at øge værdien af alle typer af selskaber.

Jesper Celano

Chief Finance Officer

Jesper har en HD(R) fra Syddansk universitet og kommer senest fra en stilling som management konsulent hvor han har hjulpet en række virksomheder med strategi, forretningsudvikling samt CFO services. Tidligere har han været ansat i it-virksomheden GlobalConnect, hvor han har været en aktiv del af rejsen frem mod salget i 2016. Jesper har mere end 13 års erfaring med Finance fra forskellige brancher og virksomhedsstørrelser og får i sin rolle som CFO i Zibra, ansvaret for gruppens samlede finansielle aktiviteter.

I Zibra bidrager Jesper med sin baggrund indenfor iværksætteri og Finance, med M&A aktiviteter samt CFO services til gruppens selskaber samt selskaberne som Zibra vælger at investere kloge penge i.

Anton Therkildsen

Chief Commercial Officer

Anton har en HD(A) fra Copenhagen Business School og kommer senest fra en stilling som CSO hos it-virksomheden GlobalConnect. Tidligere har han været ansat i it-virksomheden Fujitsu, hvor han har været ansat som både salgsdirektør og konstitueret CEO, samt hos It-virksomhederne Hewlett-Packard og IBM, hvor han har haft en række ledende roller. Anton har mere end 20 års erfaring med salg, marketing og ledelse og får i sin nye rolle ansvaret for gruppens samlede kommercielle aktiviteter.

I Zibra bidrager Anton med sin stærke bagrund indenfor storkundesalg, partnersalg og marketing og derigennem øget vækst for alle gruppens selskaber.

Presse

iCON Infrastructure investerer i BornFiber

Zibra og Heartbeats.dk indgår nyt mediesamarbejde

Aller Media investerer i Heartbeats

inQvation, der er ejet af Zibra Group, investerer i Son of a Tailor

KONTAKT OS