Zibra's portefølje

 

Zibra omfatter 12 aktive datterselskaber, der er helejede eller delvist ejede.
Selskabernes forretninger tager udgangspunkt i teknologi, infrastruktur eller medier
og fællesnævneren er nytænkning, innovation og samfundsansvar.

 

SELSKABER HVOR ZIBRA
ER MAJORITETSEJER

 

Heartbeats

Et online kultursite med et bredt udvalg af nyheder om alt fra politiske emner til musik. Formidles på tværs som lyd, video og tekst – fortalt af mennesker med en speciel ekspertise inden for deres felt.

Zibrasport

Zibrasport giver sportsklubber og forbund mulighed for live streaming af arrangementer og events. Zibrasport streamer årligt live over 300 sportsevents i Danmark og Sverige.

MOOT

Moot følger dem, der tør gå mod strømmen. MOOT stiller skarpt på de ting, der trænger til en opdatering. Change the future.

InSpring

SPRING er en platform for både iværksættere og private investorer. Ambitionen er at samle de bedste danske start-ups ét sted og gøre det lettere at sammenligne og skabe det rigtige match.

ZibraWireless

ZibraWireless leverer professionelle trådløse kommunikationsløsninger, herunder WiFi-løsninger til såvel offentlige og private virksomheder.

inQvation

Danmarks nye tech-community for talentfulde tech start-ups fra den private og offentlige sektor, der har brug for nytænkende rammer og inspiration til at udnytte de seneste teknologier bedst muligt.

BornFiber

Er Bornholms digitale fremtid. Selskabet leverer bredbåndsløsninger med hurtigt internet til bornholmerne.

ZyberSafe

Leverer sikkerhedsprodukter i form af en specialdesignet serie af unikke højhastigheds krypteringsbokse, som beskytter organisationers dataintegritet og fortrolighed.

SELSKABER HVOR ZIBRA
ER MINORITETSEJER

Son of a Tailor

T-shirts lavet ud fra dine præcise mål lavet af materialer af højeste kvalitet i verden og produceret ansvarligt i Europa.

GOODIEBOX

GOODIEBOXs forretningsmodel består i en abonnementsordning, hvor medlemmerne månedligt modtager en ”goodiebox” med en række beauty produkter, som er nøje udvalgt af GOODIEBOX teamet.

SPIIO

Spiio har udviklet en trådløs sensor, der hver dag registrerer vækstforholdene i planter i forhold til gødning, jordfugtighed, vand og lys.

Coritum

Cortrium er en med-tech startup der producerer medicinsk godkendte wearable EKG monitorer. Vores mål er at gøre screening for hjertearytmi (fx Atrieflimmer) mindre invasiv for patienter og mere effektivt for læger.

Suma Care

Suma Care udvikler og implementerer velfærdsteknologiske løsninger, der forbedrer komforten og giver mere værdighed i hverdagen for personer med moderat til kraftig inkontinens.

KONTAKT OS